Gå til hovedindholdet

Grundlæggende oplysninger

Aulum-Hodsager Skole er en af 25 folkeskoler i Herning Kommune.

Skolen er beliggende på 2 matrikler; den tidligere Aulum Byskole i Aulum by og den tidligere Hodsager Skole beliggende i Hodsager.

I Aulum er der ca. 450 elever fra 0. – 9. klasse, i Hodsager ca. 50 elever fra 0.- 5. klasse.
Skolerne ligger fysisk i sammenhæng med hhv. Aulum Fritidscenter og Hodsager Multicenter, som vi har et tæt samarbejde med om fx lokaler til idræt.

Ansvar, engagement, trivsel og fagligt miljø er de centrale værdier i skolens målsætning.

Aulum-Hodsager Skole er kendetegnet ved et højt fagligt niveau, høj trivsel og gode resultater. At det enkelte barn støttes i at få så meget ud af sit potentiale som muligt. At stille krav og have positive forventninger til hinanden i alle skolens samarbejdsfora; elever, forældre og medarbejdere er et udtryk for at vi tager hinanden alvorligt og vil gøre en forskel.  Alle børn skal blive så dygtige, de kan. Alle børn skal være en del af fællesskabet. Hverdagen er kendetegnet af en faglig kultur, hvor vi kontinuerligt arbejder med at blive endnu dygtigere til at imødekomme det enkelte barn og fællesskabet, så vi kan leve op til vores egen, Herning Kommunes og Folkeskolelovens målsætning.