Ordensregler

I Aulum-Hodsager Skoles værdisæt er blandt andre ordene engagement, ansvar og trivsel hovedhjørnesten. Derfor skal du:

• Vise hensyn overfor alle børn og voksne på skolen, så alle oplever en god dag.
  • Passe på skolens bygninger og inventar, så omgivelserne er pæne og inspirerende at færdes i.
  • Passe på de udleverede materialer, så andre kan bruge dem efter dig.

Praktiske regler for eleverne:

• Hvis du cykler til skole, skal du stille cyklen de anviste steder - Husk at overholde færdselsreglerne og skolepatruljens anvisninger.
  • Der er tilsyn på skolens gange i Aulum fra kl. 8.05, så hvis du kommer inden dette tidspunkt, er klasseværelserne aflåst.
  • Når I forlader jeres klasseværelse for at gå til faglokale, eller når I skal hjem, så husk at lukke vinduer, sluk lyset og luk døren til lokalet. Efter sidste time skal lokalet være pænt ryddet og stolene sat op.
  • I frikvartererne må du være i dit klasselokale, i andre lokaler på den samme gang eller i skolegården. Du skal rette dig efter gård- og gangvagterne.
  • Hvis du har en mellemtime, skal du blive på skolen.
  • Hvis du har en mobiltelefon med i skole, skal den være låst inde i mobilskabet i klasselokalet.
  • Du må ikke medbringe slik, chips og sodavand hjemmefra.
  • Rygning er ikke tilladt på skolen.
  • Du skal altid henvende dig til din lærer, hvis du er i tvivl om, hvad du må eller, hvis du i øvrigt vil have hjælp.

Ordensregler i perioder med sne:

Følgende regler gælder for Aulum-Hodsager Skoles elever i frikvartererne, når der er sne i skolegårdene.

• I skolegården, hvor 2.-6. klasse holder frikvarter er det forbudt at kaste med sne. Det eneste sted, hvor dette er tilladt, er på området ved Multiarenaen.
  • I skolegården, hvor 7.-9. klasse holder frikvarter, er det kun tilladt at kaste med sne i den del af skolegården, der er ved tandklinikken og Vestergadegangen.
  • "Vask" er IKKE tilladt nogen steder.